fredag 19 februari 2010

Lunch-paus

Dammsugit hela lägenheten, fixat mat till mej o Nellie, diskat, slängt in disk i maskinen,lagt Nellie att sova middag. Ja typ så har min effektiva dag sett ut hittills.

Var ju lite disk sen igår. Hade först fikabesök som sedan stannade kvar o vi hjälptes åt att slänga ihop en tacopaj på kvällen mmm :) La mej inte förrän vid 2 på natten nån gång. Vilket är för sent för mej som ju går upp vid 8 varje dag. Alldeles för sent. Men men det blir så när det ska snackas tills man nästan somnar.....trevligt var det i det stora hela iaf!

Nu ska jag slappa en stund medan lillgumman förhoppningsvis vill sova ett tag. Tycker så synd om henne på nätterna då hon ju är täpp i näsan :/ Hon vaknar då o då o gnäller. Men trots att hon sovit dåligt på så vis så är hon ändå pigg o glad. Verkligen skönt att humöret hennes är på topp. Var inte länge sen hon var sjuk o då var det gnäll gnäll gnäll ett par dar. Självklart var det synd om stackarn :/ men det var även en prövning för mej som mamma kan jag lova! Att dygnet runt bara höra detta eeeviga gnäll. Ja det var inte likt lillgumman. Stackarn. Svårt när de inte kan berätta vart det gör ont.

Jaa mer snö nudå.... säger inget om den så har jag inget sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar