fredag 13 november 2009

Full fart!

Idag känns det som lördag. Troligtvis för att det inte var nå dagis idag för Nellie. Så vi gick till Mariagården istället på förmiddan för lite sångstund, lek o fika. Kommer nog fortsätta med det fredagsnöjet :) Riktigt trevligt för både barnen o föräldrarna(läs mammorna) tycker jag. Detta fredagsnöje lockade även lillgummans pappa. Så han följde med o var enda pappan där idag:)
Sen vart det ett snabbt besök på stan innan vi knatade hemåt. Gick in i ett par butiker o kollade lite på allt jag vill köpa till nya lägenheten. Lyktor i alla dess former gillas skarpt! Kommer ju ha en altan med tak över -så ett par utelyktor där skulle vara såå fint :) Som ett exempel. Sen fanns det en massa massa massa mer jag ville ha naturligtvis. Jag bör nog hålla mej borta från presentbutikerna för min egen ekonomis bästa ;P
Iaf var vi hem o vilade(eller ja vila, vadå? Nellie alltså, själv diskade jag o lagade mat.) innan det på kvällningen blev födelsedagsfika hos K och D. Nellie busade på bra nog därborta med ett par andra barn. Så väl hemma igen somnade hon på 2 röda! Skönt. Själv har jag sett på Idol o socialiserat på facebook o sms :)
Natti natti efter detta inlägg. Ska upp på babysim imöra!

Julpynt ska detta föreställa ;P En snabb provisorisk som faktiskt vart helt okej ändå. Är nu inspirerad av mej själv o vill göra en egen advents-ljusstake åxå :)


Bakning stod ju på schemat igår med en god vän. Såna här enkla o supergoda små brödbullar blev det-mums! Vi bestämde oss för att köra lite julbak ihop åxå. Nu j'lar är jag på G! Nu ska det bakas bröd istället för att köpas i framtiden. Gott, enkelt o framför allt billigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar