söndag 29 november 2009

Gott med lite mat:)

Adventsmiddan var jätte jättegod:) Porterstek är ju en av mina favoriter som sagt. Nellie åt jättebra hon med. Men det är som vanligt det:)
Var det 'vanliga' gänget där hos mormor & Rune; moster m. familj, mina 2 morbröder m. respektive och mamma med sin Arne. Och jag o Nellie.

Nellie är så otroligt framåt av sej. Tar plats o är inte blyg. Direkt vi kom dit var hon lite nyvaken o mammig, men det släppte snabbt :) Sen var hon sitt vanliga jag. 'Pratade' med alla vid matbordet, gick nyfiket o kikade runt o socialiserade. T o m slog till ett av de äldre barnen, vilket naturligtvis var mindre bra. Men det är skönt att hon är så pass framåt. Ska bli intressant att följa hennes uppväxt o se vad hon blir för person.

Jag som hade tagit en frisk promenad genom stan var väl mindre pigg att ta samma promenad hem igen ikväll. Turligt nog hade morbror min plats för både mej, Nellie o vagnen i sin minibuss. Så vi fick skjuts.

Väl hemma fick Nellie lite kvällsfika innan det var natti natti. Själv tog jag plats i soffan å har bara slappat framför tvn o datorn.


Närmsta framtiden
Funderar lite på närmsta framtiden nu. Har ju varit å skrivit in mej på arbetsförmedlingen igen. Ska få en jobb-coach. Kommer bli lite annat än att bara gå hemma nu. Faktiskt skönt. Jag vill verkligen komma ut å göra saker, även fast det varit skönt att vara mammaledig åxå på sitt vis. Finns ju lite alternativ. Att plugga är ett av dom. Det är nog något jag skulle kunna tänka mej. Men har inte funderat så mkt på vad? Till att börja med blir det att läsa in det absolut sista av gymnasiebetygen.
Praktik är ett annat alternativ.

Vad det än blir är det något denna jobb-coach ska hjälpa mej med.

Det tråkiga är just att denna stad inte har mycket att erbjuda. O att flytta nu är inte ett alternativ. Hum... nä, jag får återkomma senare om detta.

Måste sova nu snart om jag ska orka upp imorn. Måndag och dagis-time. Önskar det kunde komma ett stort lass med SNÖ nu som ligger kvar o gör samhället sådär vitt o mysigt:) Vill det ska bli riktig vinter nu tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar